fbpx

Leer mij wat beter kennen.

Daniel Fotograaf Lelystad Shot By Sylla

Fotograaf

Daniël Sylla
Geboren op: 19-02-1996 in Leiderdorp.
Woont sinds 2007 in Lelystad.
Fotografeert met Canon.
Edit in Lightroom en Photoshop

De liefde voor fotografie is een direct resultaat van de liefde die ik heb voor de natuur.
Als klein kind kwam ik graag in de natuur, ik was hier op mijn plek en wilde dit graag met anderen delen.
Zo danig is de band met mijn camera ontstaan.
Ik trok er dagelijks op uit om de mooiste dingen in de natuur vast te leggen. Naarmate ik ouder werd en mij volledig vertrouwd voelde met de camera ontstond er een drang om meer met de camera te doen.

Hetzelfde patroon als voorheen deed zich voor.
Ik ging graag naar festivals en wilde dit delen met anderen. Vaak zag ik foto’s van festivals voorbij komen op Facebook waar ik niet enthousiast van werd. Ik dacht telkens bij mezelf, het was toch mooier dan op de foto is afgebeeld. Deze gedachte heeft mij er toe gezet om zelf de camera te pakken en beelden te schieten waarvan ik denk ‘wauw, was ik daar bij?’, dit gevoel wil ik ook overbrengen op de kijker van de foto. De juiste timing is heel belangrijk, met het juiste licht en de juiste actie gaat een foto leven. Door alle ervaring kan ik goed inschatten wanneer ik de juiste foto maak waardoor de dynamische sfeer van het evenement mooi in beeld word gebracht.

Ik ben gaan fotograferen om mijn kijk op de wereld te delen met mensen, dit wil en zal ik dan ook blijven doen.
Naast de ervaring die ik heb op gedaan tijdens mijn basis studie aan de fotovakschool ben ik inmiddels drie jaar werkzaam als fotograaf waarbij ik veel kennis heb opgedaan qua technische aspecten, compositie en nabewerking.
Door de jaren heen zijn mijn camera en ik een onlosmakelijk duo geworden en geniet ik er nog steeds elke keer van om een camera in mijn handen te hebben.

Samen kijken naar wat ik voor u kan betekenen?

Daniel Fotograaf Lelystad Shot By Sylla

Leer mij wat beter kennen.

Fotograaf

Daniël Sylla
Geboren op: 19-02-1996 in Leiderdorp.
Woont sinds 2007 in Lelystad.
Fotografeert met Canon.
Edit in Lightroom en Photoshop

De liefde voor fotografie is een direct resultaat van de liefde die ik heb voor de natuur.
Als klein kind kwam ik graag in de natuur, ik was hier op mijn plek en wilde dit graag met anderen delen.
Zo danig is de band met mijn camera ontstaan.
Ik trok er dagelijks op uit om de mooiste dingen in de natuur vast te leggen. Naarmate ik ouder werd en mij volledig vertrouwd voelde met de camera ontstond er een drang om meer met de camera te doen.

Hetzelfde patroon als voorheen deed zich voor.
Ik ging graag naar festivals en wilde dit delen met anderen. Vaak zag ik foto’s van festivals voorbij komen op Facebook waar ik niet enthousiast van werd. Ik dacht telkens bij mezelf, het was toch mooier dan op de foto is afgebeeld. Deze gedachte heeft mij er toe gezet om zelf de camera te pakken en beelden te schieten waarvan ik denk ‘wauw, was ik daar bij?’, dit gevoel wil ik ook overbrengen op de kijker van de foto. De juiste timing is heel belangrijk, met het juiste licht en de juiste actie gaat een foto leven. Door alle ervaring kan ik goed inschatten wanneer ik de juiste foto maak waardoor de dynamische sfeer van het evenement mooi in beeld word gebracht.

Ik ben gaan fotograferen om mijn kijk op de wereld te delen met mensen, dit wil en zal ik dan ook blijven doen.
Naast de ervaring die ik heb op gedaan tijdens mijn basis studie aan de fotovakschool ben ik inmiddels drie jaar werkzaam als fotograaf waarbij ik veel kennis heb opgedaan qua technische aspecten, compositie en nabewerking.
Door de jaren heen zijn mijn camera en ik een onlosmakelijk duo geworden en geniet ik er nog steeds elke keer van om een camera in mijn handen te hebben.

Samen kijken naar wat ik voor u kan betekenen?